Το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει νέους υποψήφιους για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές καθώς επίσης και στηρίξεις σε ανεξάρτητα, υπερκομματικά ψηφοδέλτια.

Μετά από απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου, σε πρόσφατη συνεδρίαση, αποφασίστηκε να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο του Πράσινου Κινήματος, για την Περιφέρεια Αττικής, για το οποίο τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα!

Κατόπιν τούτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μαυρέας, η υποψήφια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αναστασία Κολιάκου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου Μανώλης Μουζουράκης κι η υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού Μαρία Μπαζούκη, θα ενισχύσουν την υποψηφιότητα του συνδυασμού ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ως υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό και με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδάκη.

Για τους παραπάνω λόγους, η υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων, Στέλλα Αλεξοπούλου θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ με επικεφαλής τον Αθάνασιο Ακρίβο.

ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πράσινο Κίνημα ανακοινώνει τις νέες υποψήφιες Δημάρχους:

  • Στον Δήμο Βύρωνα την Κατερίνα Στέφου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Πράσινου Κινήματος και ελεύθερη επαγγελματίας.
  • Στον Δήμο Ήλιδας, τη Βάσια Κουρουπά, μέλος του Πράσινου Κινήματος και ελεύθερη επαγγελματία, με δραστηριοποίηση στον χώρο του τουρισμού.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει τους εξής ανεξάρτητους-υπερκομματικούς Υποψήφιους Δημάρχους:

  • Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, τον Γιάννη Μυλωνάκη
  • Στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου τον Δαμιανό Φαφούτη

Για τις εξελίξεις αυτές, η συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε τα εξής:

“Συνεχίζουμε δυναμικά, με τις υποψηφιότητες στελεχών του Πράσινου Κινήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ταυτόχρονα με τη στήριξη ανεξάρτητων – υπερκομματικών αυτοδιοικητικών παρατάξεων, με τις οποίες έχουμε κοινή αφετηρία, σε προγραμματική βάση. Σύντομα θα ακολουθήσει και νέο πακέτο ανακοινώσεων. Καλωσορίζουμε τους νέους υποψηφίους μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία!”