Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το Πράσινο Κίνημα κάνει την έκπληξη σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», ο Νίκος Παπαδάκης, επικεφαλής της παράταξης ΑΤΤΙΚΗ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ συγκεντρώνει το 3% των ψήφων.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα, πρέπει να σημειωθεί πως δεν συμπεριλαμβανόταν στα ονόματα του ερωτηματολογίου που έθετε η εταιρεία δημοσκόπησης, γεγονός που προφανώς δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο ποσοστό αυτό.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Παπαδάκης τόνισε: “Μας γέμισε ικανοποίηση αυτό το αποτέλεσμα, και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε. Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως πρόκειται για δημοσκόπηση. Το εντυπωσιακότερο είναι πως η υποψηφιότητά μου δεν ήταν ανάμεσα στα ονόματα που έθεταν στους συνεντευξιαζόμενους αλλά πρόκειται για καθαρά αυθόρμητες απαντήσεις.
Παράλληλα, θέλω να ενημερώσω τους πολίτες ότι άμεσα θα ανακοινώσουμε στο σύνολό του, το ψηφοδέλτιό μας, στο οποίο εύκολα θα διαπιστώσει κάποιος πως συμμετέχουν ικανά και άξια πρόσωπα που ανταποκρίνονται στις αρχές και τις αξίες του Πράσινου Κινήματος.”