Ματίνα Βρέκου, υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης

«Παρούσα» δήλωσε για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης με το Πράσινο Κίνημα, επικεφαλής του Συνδυασμού Ηλιούπολη Πράσινος Δήμος, κυρία  Ματίνα Βρέκου.

Η Ματίνα Βρέκου είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του Δήμου Ηλιούπολης το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο έκτοτε ελάχιστα ήταν τα νέα για την υποψηφιότητα της. Σε επικοινωνία που είχε μαζί της στο ilioupolimews.gr, η κυρία Βρέκου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, δηλώνοντας μάλιστα αισιόδοξη πως θα καταφέρει να βρει τους 43 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που απαιτούνται για τη συμπλήρωση του ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν ήδη σκέψεις και προεργασίες για παρουσίαση του συνδυασμού της το προσεχές διάστημα στους συνδημότες της, προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις της παράταξης που σχεδιάζεται. Όπως δήλωσε η ίδια στο ilioupolinews.gr «σύντομα θα ανακοινωθούν οι θέσεις μας για την αναζωογόνηση του δήμου μας».

Ποια Είναι η Ματίνα Βρέκου

Γεννήθηκε το 1976 στην Καρδίτσα, όπου & μεγάλωσε. Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, όπου & εργάζεται ως ιατρική επισκέπτρια σε φαρμακευτική εταιρεία. Λόγω των κοινωνικών, πολιτικών & οικονομικών προβλημάτων που βιώνουν καθημερινά όλοι οι Έλληνες, αποφάσισε να πάρει θέση & να δραστηριοποιηθεί μαζί με το Πράσινο Κίνημα.

Η Ματίνα Βρέκου είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

https://ilioupolinews.gr/matina-vrekou/…