Αθ. Ακρίβος

 

Δυναμικά, συνεχίζει την οργάνωση του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Ακρίβος. Εννέα νέα ονόματα εμπλουτίζουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βόλου ανακοινώνονται τα τρία  πρώτα ονόματα. Πρόκειται για τη φυσικοθεραπεύτρια  Κυριακή Φουτσόγλου,  το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος –  Σοφία Φυσέκη, η οποία είναι  ιδιωτική υπάλληλος, και τον αγροτοκτηνοτρόφο Κώστας Τσουμπέκο, από το Βελεστίνο.

Τρεις  κυρίες είναι οι πρώτες  υποψήφιες Περιφερειακές Σύμβουλοι στην Ενότητα της Λάρισας:  η ιδιωτική υπάλληλος, Βάια Τριανταφύλλου, η επίσης ιδιωτική υπάλληλος  Ελευθερία Σταματοπούλου, με καταγωγή από το Σκλήθρο –Αγιάς και η λογίστρια – φοροτεχνικός Ευτυχία – Σάρρα Βαρσάνο.

Η Βάσω Μαντζάνα, ιδιωτική υπάλληλος, θα είναι υποψήφια στην  Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Άλλα τέσσερα ονόματα ανακοινώνονται  και για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, η Θεοφανία Κατσιώτη, ξενοδοχοϋπάλληλος και μέλος του Δ.Σ. της Οικολογικής Οργάνωσης Μουζακίου, η Χριστίνα Ρήγα – Μπαντή, υπάλληλος τουριστικής επιχείρησης και ο Αθανάσιος Πάντος, δημόσιος υπάλληλος και ο  επιχειρηματίας Νικόλαος Πλιάσσας.

Για τις νέες και τους νέους υποψηφίους Περιφερειακού Συμβούλους του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αθανάσιος Ακρίβος, δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τις κυρίες και τους κυρίους συντοπίτες μου Θεσσαλούς, που με εμπιστεύονται με την υποψηφιότητά τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Συνδυασμό ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τους Πολίτες και τη Θεσσαλική γη. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα! Σύντομα, με το νέο έτος θα ανακοινωθεί και νέο πακέτο υποψηφίων! Συνεχίζουμε δυναμικά!

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του νέου έτους, εγώ προσωπικά, οι υποψήφιοι Σύμβουλοι και τα στελέχη του Πράσινου Κινήματος στη Θεσσαλία, ευχόμαστε ολόψυχα στους πολίτες της Θεσσαλικής Περιφέρειας και στις οικογένειές τους Χρόνια Πολλά, Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, ως κατοίκων αυτού του Πλανήτη που χρήζει σεβασμού και προστασίας».