Με θετικά μηνύματα, για την πορεία του Συνδυασμού του ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, συνεχίζει τον εμπλουτισμό του ψηφοδελτίου του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Ακρίβος.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνονται εννέα νέα ονόματα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στις τέσσερες Περιφερειακές Ενότητες, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας,  υποψήφιες/οι Σύμβουλοι είναι: Η Χριστίνα Ρήγα – Μπαντή, υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων και ο Δημήτριος Κατέβας, Καθηγητής Μαγειρικής ΟΑΕΔ.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, υποψήφιες Σύμβουλοι είναι δύο κυρίες: η Ευαγγελία Πήλιου, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός και Μαλβίνα Λάγγουρα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, υποψήφιες/οι Σύμβουλοι είναι: Η Ζωή Βούκια, Επιμελήτρια Κοινωνικής Πρόνοιας, ο Γιάννης Ζιώγας, Ιατρός – Ειδικός Χειρουργός Παίδων και ο Νίκος Μονογενής, Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων , υποψήφιοι Σύμβουλοι είναι δύο κύριοι: Ο Δημήτριος Τσάτσος, Ιδιωτικός Υπάλληλος και ο Αθανάσιος Μπουλογεώργος, Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Για τις νέες υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Ακρίβος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις υποψήφιες και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, που ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, για τις Εκλογές του Μαΐου. Μας ενώνουν πολλά!

Κυρίως οι οικολογικές μας καταβολές και το κοινό όραμα για την Πράσινη και Ψηφιακή μεταστροφή της Θεσσαλίας, την προστασία της μοναδικής Φύσης της και του Περιβάλλοντος, την ήπια ανάπτυξη με την αξιοποίηση των πόρων και των πολιτιστικών διαθέσιμων και την επίλυση σοβαρών προβλημάτων όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η αποτροπή δημιουργίας μεγάλων καταστροφικών Αιολικών Πάρκων. Είναι, όλοι, αγαπητά μέλη της κοινωνίας που ζουν, πετυχημένοι επαγγελματίες και είμαι βέβαιος για ότι μπορούν να διεκδικήσουν και να τιμήσουν την ψήφο των πολιτών, της κάθε Περιφερειακής Ενότητας που κατέρχονται ως υποψήφιες και υποψήφιοι».

Εκτός από τα νέα ονόματα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, το Πράσινο Κίνημα, στο πλαίσιο των στηρίξεων σε ανεξάρτητα, υπερκομματικά ψηφοδέλτια και η Παράταξή του ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ανακοινώνουν τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη υποψήφια Δήμαρχο Αγιάς, πρώην βουλευτή και περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κυρία Βάσω Αλεξανδρίδου, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Για τη στήριξη της κυριάς Αλεξανδρίδου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθ. Ακρίβος δήλωσε:

«Στο Πράσινο Κίνημα, συνεχίζουμε δυναμικά με νέες υποψηφιότητες και με τη στήριξη ανεξάρτητων – υπερκομματικών αυτοδιοικητικών παρατάξεων, με τις οποίες έχουμε κοινή αφετηρία, σε προγραμματική βάση.

Στο πλαίσιο αυτό, το Πράσινο Κίνημα και ο συνδυασμός ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ στηρίζουμε την υποψήφια Δήμαρχο Αγιάς, κυρία Βάσω Αλεξανδρίδου, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία, ως πετυχημένο μέλος της πολιτικής σκηνής, με αρχές και ήθος και υποστηρίζει μία νέα κουλτούρα για την Αυτοδιοίκηση που αξίζει όχι μόνο τη στήριξή μας αλλά και όλων των δημοτών της Αγιάς!

Συμφωνούμε με την πεποίθησή της ότι η «ανάπτυξη δεν έρχεται με ευχολόγια» και για αυτό έχουμε δημοσιοποιήσει, κατά καιρούς, τις προτάσεις μας που έγιναν κατόπιν μελετών και είναι στη διάθεσή της για αξιοποίηση, είμαστε βέβαιοι ότι Ενωμένοι, Μπορούμε!».