Τη μοναδική παραδοσιακή γεύση των προϊόντων της Θεσσαλικής γης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Αθηναίοι στο πλαίσιο της Έκθεσης «Παραδοσιακά προϊόντα και Χειροποίητες Δημιουργίες» με τη συμμετοχή μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Την Έκθεση, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην Αθήνα, στον Εκθεσιακό Χώρο του Μετρό Συντάγματος, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αθανάσιος Ακρίβος συνοδευόμενος από το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος, Ελένη Βάλλα και την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Καρδίτσας, Κλαούντια Μιράντα.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού ΘΕΣΣΑΛΙΑ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, στάθηκε κυρίως στα περίπτερα των συμμετεχόντων από τη Θεσσαλία και συνομίλησε με τους συμμετέχοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ άκουσε με προσοχή τις προτάσεις τους.

Το όμορφο περίπτερο με παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα της Βιοτεχνίας Ναζάρη – Παραδοσιακά Προϊόντα από το Γαρδίκι Τρικάλων, κέρδισε τις εντυπώσεις πολλών επισκεπτών αλλά και του κυρίου Ακρίβου, που είχε την ευκαιρία να δει τα προϊόντα της ιδιαίτερης πατρίδας του να εκτίθενται στην Αθήνα.

Μάλιστα, η κυρία Βάσω τους παρουσίασε τη γκάμα των προϊόντων που παρασκευάζει με τις αυθεντικές Γαρδικιώτικες συνταγές!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Αθανάσιος Ακρίβος μετά την επίσκεψή του δήλωσε:

«Θέλω να συγχαρώ τις θεσσαλικές επιχειρήσεις, για την εξωστρέφειά τους και τη συμμετοχή τους στην έκθεση, προβάλλοντας ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα.

Τόσο εγώ, όσο και οι κυρίες Βάλλα και Μιράντα, διαπιστώσαμε τη δυναμική που έχουνε οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τον τόπο μας, τη Θεσσαλία.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε την πάραδοσή μας να εμπνέει τους τοπικούς βιοτέχνες και να προσφέρουν στον καταναλωτή τόσο γευστικά και ιδιαίτερα προϊόντα.

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός είναι αυτά που μπορούν να ωθήσουν την ανάπτυξη της τοπικής και της εθνικής μας οικονομίας, ωστόσο η προβολή και η προώθησή τους είναι επιβεβλημένες!

Ιδιαίτερα για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις-βιοτεχνίες μπορώ να πω ότι η ποιότητα και η ποικιλία είναι δεδομένες, μένει να το δείξουμε!».