Υποψήφιοι Δήμαρχοι

Κωνσταντίνος Καψής

Κωνσταντίνος Καψής

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

Κωνσταντίνος Σ. Καψής, Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Καψής γεννήθηκε στο Σμίλα της Αρχαίας Ολυμπίας και είναι πατέρας δύο παιδιών, του Σταύρου και της Φωτεινής.

Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο Πελοπίου, συνέχισε τις σπουδές του και έλαβε πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Παιδαγωγικής από τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός και στη συνέχεια εργάσθηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως διευθυντικό στέλεχος.

Πολιτική Δραστηριότητα

Στον πολιτικό στίβο ξεκίνησε να ασχολείται  ενεργά από τα φοιτητικά του χρόνια, ως μέλος του ΠΑΣΟΚ (1974) όπου διετέλεσε: Μέλος Κ.Ο. Πολιτικών Επιστημόνων, Μέλος Τομεακής Οργάνωσης Επιστημόνων και Μέλος Τομεακής Οργάνωσης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Έχει εκλεγεί:

1) Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων για τρεις θητείες (1986, 2002, 2006). Με αυτή την ιδιότητα προσέφερε άμισθα τις υπηρεσίες του ως:

α) τακτικό μέλος Δημαρχιακής Επιτροπής.

β) Μέλος Δ.Δ. βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Αθηναίων.

2) Νομαρχιακός Σύμβουλος Αττικής (1998). Υπό αυτή του την ιδιότητα, άμισθα προσέφερε τις υπηρεσίες του ως:

α) Αντιπρόεδρος του Διευρυμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών-Πειραιώς.

Β) Μέλος ΔΣ (άμισθα) στα:

i) Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο

ii) Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο «Αγία Ελένη»

iii) Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΑΣΑ)

3) Περιφερειακός Σύμβουλος  Κεντρικού Τομέα Αττικής (2010).

Διετέλεσε:

 • Σύμβουλος του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Σκουλαρίκη (1981 – 1985).
 • Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου «Η Αγία Όλγα» Νέας Ιωνίας, (1987-1989), από όπου και παραιτήθηκε των αποδοχών του  υπέρ του νοσοκομείου.
 • Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας», (2010-2012).

Τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΔΗΣΟ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην Α’ Αθήνας.

Λοιπές Δραστηριότητες

 • Πρόεδρος για δύο θητείες του Συνδέσμου Πτυχιούχων Παντείου Πανεπιστημίου «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
 • Εθελοντική προσφορά στη Θεραπευτική Κοινότητα «Στροφή».
 • Μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΙ ΚΕΙΡΙΑΔΑΙ» Πετραλώνων.
 • Μέλος του Συνδέσμου Βετεράνων Αθλητικού Στίβου (ΣΕΒΑΣ).
 • Μέλος του Συλλόγου Πολίτες Υπέρ των Ρεμάτων «Η Ροή».
 • Μέλος του Φιλοζωϊκού Σωματείου Πετραλώνων.
 • Έχει ασχοληθεί ως αθλητής με τον στίβο και το ποδόσφαιρο.

Πέτρος Κανελλόπουλος

Πέτρος Κανελλόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών

Πέτρος Λορέντζος Γεώργιος Κανελλόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΧΑΡΝΑΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Πέτρος Λ.Γ. Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Ελβετία το 1974 και είναι  κάτοικος Θρακομακεδόνων. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Τα γνωστικά του πεδία καλύπτουν το φάσμα των θετικών επιστημών κυρίως, με πρώτο πτυχίο στη Φυσική, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Εφοδιαστική. Μιλά τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Αφού ολοκλήρωσε τη Στρατιωτική Θητεία του, εργάστηκε για πολλά χρόνια σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, στον χώρο της εφοδιαστικής. Ως σύμβουλος επιχειρήσεων εργάστηκε για 4 έτη και άλλα 16 έτη ως στέλεχος στη βιομηχανία.

Έχει πολύπλευρη και πλούσια κοινωνική δράση, με ενεργό συμμετοχή στη διάδοση της επιστήμης της εφοδιαστικής (Logistics) ως ενεργό μέλος του Ινστιτούτου Λοτζίστικς Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΙΛΜΕ), για 10 χρόνια, με σημαντικό εθελοντικό εκπαιδευτικό έργο.

Εθελοντική εργασία προσέφερε και στην Τοπική του Κοινότητα, στο πλαίσιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και του Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του ΣΕΟ (Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού) την περίοδο 2016-2018.

Ενδιαφέρεται για τη συλλογική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του Δήμου, που κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος, μέσω της υλοποίησης προγραμμάτων και δράσεων στοχευμένων στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος.

Είναι στέλεχος και ιδρυτικό μέλος του Πράσινου Κινήματος.

Κατερίνα Στέφου

Κατερίνα Στέφου

Υποψήφια Δήμαρχος Βύρωνα

Κατερίνα Στέφου, Υποψήφια Δήμαρχος Βύρωνα, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΒΥΡΩΝΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Η Κατερίνα Στέφου, γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας όπου πέρασε τα πρώτα της παιδικά χρόνια. Στη συνέχεια, η οικογένειά της μετακόμισε στην Αθήνα, στην περιοχή του Βύρωνα όπου μεγάλωσε, σπούδασε και κατοικεί μέχρι και σήμερα.

Είναι μητέρα μίας κόρης, της ιατρού-ογκολόγου Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και του εκπαιδευτικού Δημήτρη Γιαννόπουλου, τα οποία μεγάλωσε και σπούδασε μόνη της. Είναι μία μαχήτρια της ζωής, αυτοδημιούργητη, έντιμη και αποφασιστική γυναίκα και μια επιτυχημένη επαγγελματίας.

Με τη δυναμικότητα που τη διακρίνει και το δημιουργικό της πνεύμα, από τα 22 κιόλας χρόνια της ζωής της έγινε αντιπρόσωπος παιδικών ρούχων, ιδιοκτήτρια καταστήματος, με παιδικά ρούχα στον Βύρωνα, ενώ παράλληλα απασχολήθηκε ως σύμβουλος ζωής και περιουσίας για 5 χρόνια.

Σήμερα, παραμένει ελεύθερη επαγγελματίας, στον χώρο της χονδρικής πώλησης παιδικών ρούχων, αντιπροσωπεύοντας επτά μεγάλες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες.

Εξέλιξε τις γνώσεις της σε θέματα διοίκησης – οικονομίας και διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων μέσα από πολλά σεμινάρια και διαρκή κατάρτιση.

Διακρίνεται για την πολιτιστική της ευαισθησία κι ασχολείται, ερασιτεχνικά, με το σχέδιο και τη ζωγραφική, μετά από σχετικά μαθήματα που παρακολούθησε. Είναι επίσης οπαδός του οικολογικού κινήματος, αγαπά την άσκηση και τον αθλητισμό, είναι σκιέρ και ερασιτέχνης αθλήτρια στίβου, αθλήτρια σκοποβολής και μέλος του Σκοπευτικού Συλλόγου «Τοξευτής».

Με τα κοινά, άρχισε να ασχολείται από νεαρή ηλικία, με διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Πράσινου Κινήματος και κατέρχεται υποψήφια στον Δήμο Βύρωνα, στον τόπο που μεγάλωσε και γνωρίζει, άριστα, τα προβλήματα αλλά και τη δυναμική του για ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών – συνδημοτών της.

Όραμά της είναι να γίνει ο Βύρωνας μια πιο «πολιτισμένη», φιλική και καθαρή πόλη, με ήπια και βιώσιμη ανάπτυξη, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών, αξιοποιώντας με κάθε τρόπο τα εργαλεία και τις πολιτικές που προτείνει το Πράσινο Κίνημα, ώστε να συνεισφέρει στην Οικολογική – Πράσινη – Ψηφιακή μεταστροφή του Δήμου.

Εμμανουήλ Μουζουράκης

Εμμανουήλ Μουζουράκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου

Εμμανουήλ Μουζουράκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΓΑΛΑΤΣΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Εμμανουήλ Μουζουράκης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1962 και είναι άγαμος. Τελείωσε το 2ο Λύκειο Ζωγράφου το 1980 και φοίτησε στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια εξειδίκευσης ως οικονομολόγος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μιλά Αγγλικά.

Έχει εργασθεί σε 12 εταιρείες, Ελληνικές & Πολυεθνικές, σαν Λογιστής – Φοροτεχνικός, Ελεγκτής Επιχειρήσεων & Οικονομικός Διευθυντής. Είναι οπαδός της Οικολογίας,  μέλος του δρομικού κινήματος – μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνών Δρομέων και δίνει μεγάλη βαρύτητα, στον υγιεινό τρόπο διατροφής.

Τρέφει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, κυρίως κινηματογράφο, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και όπερα.

Βάσια Κουρουπά

Βάσια Κουρουπά

Υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας

Βάσια Κουρουπά, Υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΗΛΙΔΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Η υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας, Βάσια Κουρουπά, του Περικλή και της Ευθυμίας Πετροπούλου, γεννήθηκε το 1972. Κατάγεται από την Οινόη και τον Λαγανά του Δήμου Ήλιδας και είναι μητέρα μιας κόρης.

Έχει ειδικευθεί ως Γραμματέας Διοίκησης και μιλά Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, παρουσιάστρια Δελτίου Ειδήσεων στον τηλεοπτικό Σταθμό SEVEN, αρθρογράφος στο αυτοδιοικητικό ειδησεογραφικό portal otanews.gr και παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΞΕΝΙΟΣ 94,3.

Με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφος του otanews.gr απέκτησε γνώσεις για τη Δημόσια Διοίκηση και ιδιαίτερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.

Ως οπαδός της σωστής διατροφής και της ευεξίας, τα τελευταία έξι χρόνια απασχολείται ως σύμβουλος ευεξίας και διατροφής σε γνωστή παγκόσμια εταιρεία διατροφής.

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Ήλιδα – Πράσινος Δήμος», Βάσια Κουρουπά, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία εγκατέλειψε την Αθήνα, όπου ζούσε, επιλέγοντας ένα εναλλακτικό μοντέλο τρόπου ζωής και κατοικεί πλέον μόνιμα στον Οικισμό της Αμαλιάδας, Παραλία Κουρούτας, όπου δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα ως επιχειρηματίας ενοικιαζόμενων δωματίων, ενώ εργάζεται στον χώρο της εστίασης, ως υπάλληλος.

Διακρίνεται για την οικολογική της συνείδηση και ενεργοποιείται εθελοντικά στο φιλοζωικό κίνημα για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο της και οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο, με ήπια και βιώσιμη ανάπτυξη για μία καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών, κατέρχεται Υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας με το Πράσινο Κίνημα, ώστε να συνεισφέρει στην Οικολογική – Πράσινη – Ψηφιακή μεταστροφή του Δήμου.

Ματίνα Βρέκου

Ματίνα Βρέκου

Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ματίνα Βρέκου, Υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος του πολιτικού μας συμβουλίου, ιατρικός επισκέπτης, Ματίνα Βρέκου.

Με έντονη εθελοντική δράση στα συσσίτια αλληλεγγύης προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Βαγγέλης Καραγιαννάκης

Βαγγέλης Καραγιαννάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής

Βαγγέλης Καραγιαννάκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος το μέλος μας Βαγγέλης Καραγιαννάκης.

Επαγγελματίας μουσικός, με έντονη δράση και επιτυχίες στον αθλητισμό.

Ιωάννης Δελής

Ιωάννης Δελής

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης

Ιωάννης Δελής, Υποψήφιος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Γιάννης Δελής, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μεταμόρφωση όπου τελείωσε Γυμνάσιο και Λύκειο. Η καταγωγή του είναι, από την πλευρά του πατέρα του, από τη Δαύλεια Βοιωτίας και από τη μητέρα του, από τις Αργυράδες Κέρκυρας. Είναι πατέρας δύο παιδιών, μιας κόρης, 23 χρονών απόφοιτης Μαιευτικής Σχολής και ενός γιου 20 χρονών, σπουδαστή στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων του Ελληνικού Ναυτικού.

Εργάζεται στον Δήμο Χολαργού-Παπάγου ως αρχιτέκτων-κηπουρός, εδώ και 23 χρόνια.

Είναι μέλος του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, του επίσημου συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει μέλος του συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης, επί δημαρχίας Δημήτρη Τζίτζιφα και Μιλτιάδη Καρπέτα.

Έχει έντονη πολιτιστική, κοινωνική και περιβαλλοντική εθελοντική δράση: Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταμόρφωσης «Δημιουργική Γειτονιά – Σωτήρη Πέτρουλα”,  Αρχηγός των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, μέλος του Συλλόγου Ρουμελιωτών «Κοσμάς ο Αιτωλός” και του Συλλόγου «Προστασίας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες και μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας.

Εντάχθηκε στο Πράσινο κίνημα από την ίδρυσή του, το 2018 και είναι εκλεγμένο μέλος του  Πολιτικού του Συμβούλιου. Είναι συντονιστής για θέματα εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπεύθυνος για το νομοσχέδιο και την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Παρασκευή Ντούρβα – Παντελής Βάλλας

Παρασκευή Ντούρβα – Παντελής Βάλλας

Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου

Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει τη συνεργασία του υποψήφιου του Παντελή Βάλλα για τον Δήμο Μουζακίου και επικεφαλής της παράταξης ΜΟΥΖΑΚΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ, με την υποψήφια Δήμαρχο Μουζακίου Παρασκευή Ντούρβα, επικεφαλής του Συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου.

 


 

Παντελής Βάλλας, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΜΟΥΖΑΚΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Παντελής Βάλλας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κανάλια Καρδίτσας όπου και τελείωσε το σχολείο. Είναι παντρεμένος με τη Χαρούλα Καραπάνου και είναι πατέρας 3 παιδιών: της Κατερίνας και της Αποστολίας, φοιτητριών των Πανεπιστημίων Παντείου και Κρήτης και του Απόστολου, μαθητή λυκείου.

Προερχόμενος από αγροτική οικογένεια, κατά κύριο επάγγελμα, ήταν και ο ίδιος αγρότης-βαμβακοκαλλιεργητής και χειριστής αγροτικών μηχανημάτων, για μία εικοσαετία. Εξ αιτίας αυτής της ενασχόλησης του είναι καλός γνώστης των αγροτικών ζητημάτων ενώ ανέπτυξε και αγροτοσυνδικαλιστική δράση.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το μεταφορικό έργο και κατόρθωσε να κάνει τη δική του μεταφορική εταιρεία. Σήμερα είναι ένας πετυχημένος επαγγελματίας στον χώρο των μεταφορών και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη γενέτειρα του, τα Κανάλια Καρδίτσας, με τα οποία έχει έντονους συναισθηματικούς δεσμούς και έντονο ενδιαφέρον για την πολιτιστική παράδοση.

Είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και για αρκετά χρόνια, έπαιξε στην τοπική ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα.

Έχει οικολογική συνείδηση και υποστηρίζει τη βιολογική καλλιέργεια, την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, τον περιορισμό των φυτοφαρμάκων και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Με αυτό το όραμα κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος στο Μουζάκι, για να εφαρμόσει πολιτικές για την ήπια-βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των πολιτών.

 


 

Παρασκευή Ντούρβα, Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου

Η Παρασκευή Ντούρβα του Χρήστου και της Θεοδότας, γεννήθηκε το  1968 στη Λαζαρίνα Καρδίτσας και κατοικεί στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Μέλος αγροτικής οικογένειας, από μικρή ηλικία, συμμετείχε σε αγροτικές εργασίες παράλληλα με τη φοίτηση στο Γυμνάσιο και Λύκειο Μουζακίου.

Το έτος 1986  εισήχθη, με επιτυχία, στο τμήμα Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης όπου και αποφοίτησε το έτος 1992.

Τα έτη 1993-1998 άσκησε ενεργή δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Από τον Σεπτέμβριο του 1998, μετά από επιτυχή συμμετοχή σε πανελλήνιο διαγωνισμό, διορίστηκε Συμβολαιογράφος με έδρα το Μουζάκι Καρδίτσας και παράλληλα, από το έτος 2002, της ανατέθηκαν και τα καθήκοντα του Υποθηκοφύλακα του μη ειδικού -άμισθου υποθηκοφυλακείου Μουζακίου Καρδίτσας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Από το έτος 1990 έως το έτος 1998 ασχολήθηκε ενεργά ως δημοσιογράφος στο Ρ/Σ « Ράδιο Φάσμα Ροδόπης» και στο Τ.V. ΚΟΣΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ.

Το 1992 ολοκλήρωσε με επιτυχία ειδικό σεμινάριο της ΕΣΗΕΜΘ με θέμα «Επιμόρφωση δημοσιογράφων στον ορθή χρήση της Ελληνικής Γλώσσας» και της Ε.M.I. (EFFECTIVE MANAGEMENT INTERNATIONAL S.A.) με θέμα «Κατάρτιση αποφοίτων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι σε θέματα Περιβάλλοντος».

Το 1996 δίδαξε στα Ι.Ε.Κ., του ΟΑΕΔ Κομοτηνής και στο τμήμα Δημοσιογραφίας των  δημοσίων Ι.Ε.Κ. Ροδόπης.

Το 2002, διατέλεσε πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου το 2004 του 2ου Γυμνασίου Μουζακίου και το 2013 διατέλεσε πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Μουζακίου.

Το 2012 έως το 2017 διετέλεσε πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μουζακίου του Υπουργείου Παιδείας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το 2014, συμμετείχε στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, υποψήφια Δήμαρχος με τον συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, λαμβάνοντας ποσοστό 38% και καταλαμβάνοντας εννέα έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την πενταετία 2014-2019 διατελεί επικεφαλής  Δημοτικής παράταξης  Συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου από τη θέση της αντιπροέδρου. Μέλος της γενικής συνέλευσης της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

 • Από το έτος 1981 είναι ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων.
 • Το έτος 1988 εντάχθηκε ενεργό μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο φοιτητών του Δ.Π.Θ. «κοινότητα νέων».
 • Το έτος 1995  διατέλεσε μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Θεσσαλών Νομού Ροδόπης.
 • Το έτος 2008 διατέλεσε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λαζαρίνας Καρδίτσας
 • Το έτος 2012 διατέλεσε μέλος του ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ».

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μητέρα δυο τέκνων: Δημήτριο Σταμπουλίδη απόφοιτο πληροφορικής -ελεύθερο επαγγελματία και Θεοδότα – Ζωή Σταμπουλίδου, φοιτήτρια Νομικής ΑΠΘ.

Χρήστος Παπακωνσταντίνου

Χρήστος Παπακωνσταντίνου

Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη

Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος, το μέλος του Πολιτικού μας Συμβουλίου, ιδιωτικός υπάλληλος Χρήστος Παπακωνσταντίνου.

Γυμναστής και προπονητής ποδοσφαίρου σε παιδιά μικρών ηλικιών και αθλητής μεσαίων αποστάσεων.

Θεόφιλος Λαζαρίδης

Θεόφιλος Λαζαρίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Παρανεστίου Δράμας

Θεόφιλος Λαζαρίδης, Υποψήφιος Δήμαρχος Παρανεστίου Δράμας, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Θεόφιλος Λαζαρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής το 1979. Η καταγωγή του, από τους δύο γονείς, είναι από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, συγκεκριμένα από  τη Χωριστή (Δήμου Δράμας) και την Πλατανιά (Δήμου Παρανεστίου) και είναι μέλος του Συλλόγου Πλατανιωτών Δράμας.

Αποφοίτησε  από το  τμήμα Μηχανολογίας, του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφεια, το 1998 και συνέχισε σπουδές σε δύο Σχολές ΔΙΕΚ, σε δύο αντικείμενα: ως τεχνικός οχημάτων και ως ειδικός εφαρμογών πληροφορικής (multimedia).

Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία σε διάφορους τομείς ως ιδιωτικός υπάλληλος, κυρίως στον τομέα των Logistics.

Είναι οπαδός της Οικολογίας, ορειβάτης, φυσιολάτρης και εθελοντής δασοπυροσβέστης, με έντονη δράση για τη διάσωση των οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας. Στο πλαίσιο αυτό  δραστηριοποιείται σε ορειβατικά σπορ και σε εθελοντικές δράσεις για την προστασία ορεινών όγκων, από νεαρή ηλικία.

Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με την ορεινή πεζοπορία σε μεσαία και χαμηλά υψόμετρα σε Εθνικούς Δρυμούς όπως Πάρνηθα, Όλυμπος και Ορεινή Ροδόπη, με τον Σύλλογο Δασοπυροπροστασίας Αττικής. Συμμετείχε εθελοντικά σε δράσεις στο Ορειβατικό Καταφύγιο Μπάφι, στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας, πυροφύλαξη, καθαρισμό και συντήρηση μονοπατιών εντός του Εθνικού Δρυμού καθώς και συμμετοχή στη συλλογή σπόρων, για την αναδάσωση της Πάρνηθας, μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2007.

Πέτρος Μαυρέας

Πέτρος Μαυρέας

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Πέτρος Μαυρέας, Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Πέτρος Μαυρέας γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1963, όπου και μεγάλωσε. Είναι έγγαμος, πατέρας τριών παιδιών.

Μετά τις σπουδές του, στη Σχολή Μηχανικών Αυτοκινήτων, ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση επισκευής και συντήρησης οχημάτων, στα Καμίνια του Πειραιά, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Με την πολιτική, ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια, αρχικά ως υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Πειραιά (2015), με τους ΑΝΕΛ, απ’ όπου αποχώρησε λόγω της διαφωνίας του με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ως ενεργός πολίτης, συμμετέχει σταθερά τα τελευταία χρόνια σε εθελοντικές δράσεις για την ανακούφιση των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, ενώ διοργανώνει δράσεις για τη διάδοση, μέσω της κυκλοφοριακής αγωγής, των πρακτικών της ασφαλούς οδήγησης σε νέους και παιδιά.

Επίσης, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία των αδέσποτων ζώων και έχει αναπτύξει δράση στηρίζοντας φιλοζωικά σωματεία, με  προσφορά τροφίμων.

Γεώργιος Κυρούσης

Γεώργιος Κυρούσης

Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου

Γεώργιος Κυρούσης, Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Δρ. Γιώργος Κυρούσης γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, της Αθήνας και της Κωνσταντίνας.

Ολοκλήρωσε, αρχικά, τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου και στη συνέχεια έλαβε την ειδικότητα χειρουργικής ορθοπαιδικής, το 2001. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Σήμερα εργάζεται ως γιατρός, με εξειδίκευση σε αναγεννητική ορθοπαιδική, οστεοπόρωση, καθώς και τη χειρουργική σπονδυλική στήλης – μεγάλων αρθρώσεων. Κατέχει τον βαθμό επιμελητή Α’, στην Ε’ Ορθοπαιδική κλινική του ιατρικού κέντρου Ερρίκος Ντυνάν. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και είναι συνεργάτης σε κλινικές του Λευκού Σταυρού Αθηνών, Ιάσω general και  Μediteraneo.

Διατέλεσε, στο παρελθόν, επιμελητής Β’ του ΕΚΑΒ Αθήνας σε κινητές ιατρικές μονάδες, στο τμήμα αεροδιακομιδών και υπεύθυνος συντονιστικού κέντρου.

Στο πλαίσιο της επιστημονικής του εκπαίδευσης, ο Γιώργος Κυρούσης, πιστοποιήθηκε στο PLS, ALS, PHΤLS και ATLS. Έλαβε, επίσης, ειδική εκπαίδευση στις μαζικές καταστροφές και στην αντιμετώπιση από ραδιολογική – βιολογική – χημική απειλή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.

Εκτός από την ενασχόλησή του με την ιατρική, εργάσθηκε και ως εργαστηριακός καθηγητής Ανατομίας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών και για αρκετά χρόνια ήταν εκπαιδευτής σε ΙΕΚ. Αξιόλογη είναι και η συγγραφική του καριέρα με πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι οπαδός της Πράσινης Ανάπτυξης και ενεργός πολίτης για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Μεγάλη είναι η εθελοντική προσφορά των ιατρικών του γνώσεων υπέρ των οικονομικά αδυνάτων. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πράσινου Κινήματος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Παναγιώτης Ντελής

Παναγιώτης Ντελής

Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

Παναγιώτης Ντελής, Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Παναγιώτης Ντελής του Ιωάννη γεννήθηκε το 1983 στον Πειραιά και είναι άγαμος. Μεγάλωσε στη Σαλαμίνα όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Στη συνέχεια αποφοίτησε από τη Σχολή Ηρακλείτου, με  ειδικότητα «Ηλεκτρονικός Οπτικοακουστικών Συστημάτων».

Εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως βοηθός ηλεκτρολόγου σε  εταιρεία Ψύξης – Θέρμανσης (2003 – 2010). Στη συνέχεια εργάσθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με εποχικές συμβάσεις ως υπάλληλος του Δήμου Σαλαμίνας, (2011  μέχρι αρχές  του 2014) και τώρα εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Μεγάλωσε με δημοκρατικά-αγωνιστικά ιδεώδη, σε γνωστή οικογένεια συνδικαλιστών-πολιτικών, με μεγάλη προσφορά στη Δημοκρατική Ελλάδα. Εμπνευσμένος από αυτά, ασχολήθηκε και ο ίδιος, από τα μαθητικά του χρόνια με τα προβλήματα της γενιάς του και ήταν ενεργό μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, έως το 2001.

Από το 2017, είναι μέλος της Κεντρικής  Επιτροπής του Πράσινου Κινήματος. Στα ενδιαφέροντά του είναι η Προστασία του Περιβάλλοντος και έχει δράση στο φιλοζωικό κίνημα.

Αποφάσισε να θέσει τον εαυτό του στην ψήφο των συνδημοτών του της Σαλαμίνας ως υποψήφιος Δήμαρχος, προτείνοντας ένα άλλο μοντέλο για την τοπική αυτοδιοίκηση, με την ελπίδα και την πίστη ότι αξίζει στο νησί του ένα καλύτερο αύριο.

Στέλλα Αλεξοπούλου

Στέλλα Αλεξοπούλου

Υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων

Στέλλα Αλεξοπούλου, Υποψήφια Δήμαρχος Τρικκαίων, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Η Στέλλα Αλεξοπούλου, γεννήθηκε το 1972 στη Χρυσομηλιά Τρικάλων και μένει μόνιμα στα Τρίκαλα. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Τσιάτσιο και έχουν δυο κόρες, την Ελισσάβετ και τη Βασιλική.

Είναι απόφοιτη της Μαθηματικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως καθηγήτρια μαθηματικών, ιδιωτικά και κατά διαστήματα ως αναπληρώτρια καθηγήτρια, σε Δημόσια Σχολεία.

Παράλληλα, έχει εργασθεί ως Διοικητικός – Οικονομικός υπάλληλος, στις υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων και στο ΤΥΔΚΥ Τρικάλων (2003 – 2008) και έχει μεγάλη εμπειρία στον Α΄ και Β΄ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλά δύο ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Γερμανικά.

Στα ενδιαφέροντά της είναι η προστασία του περιβάλλοντος και ο σεβασμός στην πολιτιστική κληρονομιά. Ασχολείται με τη λαογραφία και την παράδοση και συμμετέχει στα χορευτικά τμήματα Λαογραφικών – Παραδοσιακών Συλλόγων των Τρικάλων.

Αναστασία Κολιάκου

Αναστασία Κολιάκου

Υποψήφια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Αναστασία Κολιάκου, Υποψήφια Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Υποψήφια Δήμαρχος, το μέλος μας, νοσηλεύτρια Αναστασία Κολιάκου.

Με μεγάλη συνεισφορά προς τους συνανθρώπους μας σε μονάδες αιμοκάθαρσης και πολύχρονη δράση στον αθλητισμό.

Νίκος Ντούρος

Νίκος Ντούρος

Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής

Νίκος Ντούρος, Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΦΥΛΗ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Νίκος Ντούρος γεννήθηκε το 1979 στα Άνω Λιόσια Αττικής, όπου κατοικεί με την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κουτιακίδη και έχουν έναν γιο. Κατάγεται από την Αμπελιά Θεσπρωτίας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τις Λαϊκές Αγοράς, κάνοντας συνεχείς προσπάθειες για τη διασφάλιση του επαγγέλματος του, με ενεργό δράση ως συνδικαλιστής για τα θέματα των λαϊκών αγορών.

Με την ιδιότητά του αυτή, το 2009 εκλέγεται ταμίας του Σωματείου Ανατολικής Αττικής,  το 2010 εκλέγεται πρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Υπολοίπου Αττικής και Γενικός  Γραμματέας τις Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών της Περιφέρειας Αττικής. Το 2015 αναλαμβάνει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  και το 2011 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Δυτικής Αττικής.

Στα ενδιαφέροντά του είναι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η προστασία του περιβάλλοντος. Και στους τρεις τομείς δραστηριοποιείται εθελοντικά και τους υπηρετεί από διάφορες θέσεις. Συγκεκριμένα ως:

 • Πρόεδρος στην Αδελφότητας Θεσπρωταίων (από το 2010 μέχρι σήμερα).
 • Μέλος του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Ηπειρωτών, από το 1984 και από το 2014 υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου.
 • Αθλητής πάλης από  το 1992, εκλεγμένος στο ΔΣ υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και από 2015 πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Βαρέων Αθλημάτων στον Σύλλογος «Ευπύριδες».
 • Μέλος της Πολιτικής Προστασίας από το 2008 και ενεργός πολίτης για την προστασία του Περιβάλλοντος, με δράση στον αγώνα για το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή.

Εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά και το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους Οικολόγους Πράσινους στο Υπόλοιπο Αττικής. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος, από την ίδρυση του Κινήματος το 2017 και είναι συντονιστής  της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Φυλής.

Άγγελος Νταβίας

Άγγελος Νταβίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου

Άγγελος Νταβίας, Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Ο Άγγελος Νταβίας, γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1966, είναι παντρεμένος με τη Βίκυ Χαλκιά και έχουν δύο παιδιά, τη Μελίνα και τον Δημήτρη. Τελείωσε το 1ο Λύκειο Χαλανδρίου το 1983 και φοίτησε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Ειδικεύτηκε στο Marketing και τις Τεχνικές Πωλήσεων και εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε αντίστοιχα τμήματα πολυεθνικής εισαγωγικής εταιρίας. Είναι επαγγελματίας στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης, από το 1995, με BCA Bρετανικού Πανεπιστημίου στις Τεχνολογίες Εφαρμοσμένων Γραφικών Τεχνών και Ψηφιακών Εκτυπώσεων. Μιλάει δύο γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά.

Στην επαγγελματική του καριέρα, στο παρελθόν, ασχολήθηκε παράλληλα με τη δημοσιογραφία ως εκδότης της τοπικής εφημερίδας «Επί Πόλεως». Σήμερα είναι διευθυντής της τοπικής εφημερίδας του Χαλανδρίου «Στην Πλατεία” και του ομώνυμου τοπικού ενημερωτικού site stinplatia.gr.

Από πολύ νεαρή ηλικία, ο Άγγελος Νταβίας ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα, μέσα από τις γραμμές της ΠΑΜΚ και την ΠΑΣΠ. Από το 1992 ξεκίνησε η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι Δημοτικός Σύμβουλος, στον Δήμο Χαλανδρίου.

Κατά το παρελθόν, διατέλεσε: Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου (1990-2002), Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου «Ν. Πέρκιζας» (1993-1994), Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας (1997-1998), Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Χαλανδρίου ΦΛΥΑ ΑΕ (2009) και Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου (2002-2006).

Το 2010, ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα, με τον συνδυασμό «Αττική Συνεργασία – Κόντρα στο Μνημόνιο» (ΣΥΡΙΖΑ).

Στην κοινωνική του προσφορά, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και είναι Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου και Μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου. Επίσης είναι  ιδρυτικό μέλος της Ένωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής.

Μαρία Μπαζούκη

Μαρία Μπαζούκη

Υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού

Μαρία Μπαζούκη, Υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού, Επικεφαλής του Συνδυασμού ΩΡΩΠΟΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Η Μαρία Μπαζούκη, γεννήθηκε στα Γιαννιτσά Πέλλας και μεγάλωσε στο εξωτερικό. Ζει στον Ωρωπό και είναι καθηγήτρια, πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής Ιωαννίνων (2006). Το 2012 ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στη Θεσσαλονίκη. Από το 2015 ξεκίνησε να εργάζεται στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα μεταπτυχιακές σπουδές, με ειδίκευση στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, από όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα (Master).

Η ενασχόλησή της με τα πολιτικά δρώμενα, ξεκίνησε από τα πρώτα ακόμα χρόνια των σπουδών της. Έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στο φιλοζωικό κίνημα, δίνοντας μάχες για τα δικαιώματα των ζώων και προσφέρει εθελοντικά μαθήματα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Είναι υπέρ της ανακύκλωσης στην πηγή, της ανάκτησης και της κυκλικής οικονομίας. Είναι υπέρμαχος της «πράσινης» και ψηφιακής μεταστροφής της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Πράσινου Κινήματος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.