Πράσινο Κίνημα

3 χρόνια Πράσινο Κίνημα: Απολογισμός που δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον

Στις 28 Νοεμβρίου 2020 συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που το Πράσινο Κίνημα ανακηρύχτηκε επίσημα από τον Άρειο Πάγο και τις επόμενες ημέρες πρωτοκολλήθηκε στην Ελληνική Βουλή. Από τότε μέχρι σήμερα, τρία χρόνια μετά, το Πράσινο Κίνημα κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να θέσει τις βάσεις για να εδραιωθεί στα κοινά της χώρας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ακολουθεί ο συνοπτικός απολογισμός του Πράσινου Κινήματος για τα τρία πρώτα χρόνια δράσης του:

Για το Πράσινο Κίνημα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν μία στιγμή – ορόσημο, καθώς οι κάλπες ανέδειξαν την αυτοδιοικητική ισχυροποίηση του κόμματος. Συγκεκριμένα:

Ρία Ακρίβου – Κώστας Καλογράνης: Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τη δική μας διαφορετική πρόταση
Με αφορμή τη συμπλήρωση των τριών χρόνων του κόμματος σε κοινή τους δήλωση οι Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης δήλωσαν: “Τρία χρόνια Πράσινο Κίνημα, με αγώνες, δυσκολίες αλλά και επιτυχίες. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στην κοινωνία και στα θεσμικά όργανα που συμμετέχουμε. Το Πράσινο Κίνημα θα συνεχίζει να δίνει το παρόν στους αγώνες, εκεί που το περιβάλλον κακοποιείται και εκεί που οι άνθρωποι και τα ζώα υποφέρουν. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τη δική μας διαφορετική πρόταση, οικονομικής, περιβαλλοντικής και ανθρώπινης ευημερίας. Τρία χρόνια Πράσινο Κίνημα και συνεχίζουμε…”

Exit mobile version