Το Πράσινο Κίνημα στο BALKANS ΜΟΝΕΥ SHOW 2023 – Δίπλα στο πράσινο επιχειρείν

Με μεγάλο ενδιαφέρον παραβρέθηκε κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος στο BALKANS ΜΟΝΕΥ SHOW 2023 που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος που αποτελούνταν από τους δύο Συμπροέδρους του κόμματος Ρια Ακρίβου και Κώστα Καλογράνη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Νίκο Παπαδάκη, τον εκπρόσωπο Τύπου Βασίλη Ρόκο, τους υποψήφιους Βουλευτές Δημήτρη Δελιτζιά (Τρικάλων), Ιωάννα Καρβέλη (Μαγνησίας) και Θανάση Παπαγερούδη (Β΄ Θεσσαλονίκης) έδωσε έμφαση στις Ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν και είχαν ως αντικείμενο το πράσινο επιχειρείν και τα νέα επαγγέλματα.
Προφανώς και ιδιαίτερη θέση στην ατζέντα του κόμματος είχε η παρουσίαση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου και του παραρτήματος Βορείου Ελλάδας, καθώς Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου και Υπεύθυνος για τη Βόρεια Ελλάδα είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Βασίλης Ρόκος.


Όπως τονίστηκε σκοπός του Επιμελητηρίου είναι η ανάπτυξη των αμοιβαίων οικονομικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ινδίας, αλλά και των πολιτιστικών τους σχέσεων, στο βαθμό που αυτές επηρεάζουν και τις οικονομικές παραμέτρους, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων των μελών του.
Μάλιστα, υπογραμμίστηκε ότι η Ινδία εκτιμάται ότι θα γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο έως το 2027, ξεπερνώντας την Ιαπωνία και τη Γερμανία, και θα έχει την τρίτη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά έως το 2030, χάρη στις παγκόσμιες τάσεις και τις βασικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει η χώρα στην τεχνολογία και την ενέργεια.

Ο Συμπρόεδρος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: “Το BALKANS ΜΟΝΕΥ SHOW αποτελεί ουσιαστικά θεσμό για την οικονομία, στην οποία θα πρέπει να δοθεί μία πράσινη κατεύθυνση. Το κλιμάκιο του Πράσινου κινήματος παρακολούθησε με ενδιαφέρον μία σειρά από Ημερίδες που δόθηκαν και αφορούσαν στο πράσινο επιχειρείν και τις νέες θέσεις εργασίες. Τομείς που είναι προνομιακός χώρος για το Πράσινο Κίνημα, καθώς έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου με τον “δικό μας” Βασίλη Ρόκο και είμαστε σίγουροι ότι έχει να προσφέρει πάρα πολλά στην ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, μικρών και μεγαλύτερων, προσφέροντας νέες ευκαιρίες.”

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξη