Στην έκθεση Verde Tec έδωσε το παρών το Πράσινο Κίνημα και τις 3 ημέρες της έκθεσης. Τόσο την Παρασκευή, στα εγκαίνια, όσο και το Σαββατο με την Κυριακή, πολυπληθέστατη αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος, είδε τα περίπτερα τόσο των δήμων, όσο και των εταιριών που επιχειρούν στις πράσινες τεχνολογίες. Αντάλλαξαν απόψεις για τις νέες πράσινες τεχνολογίες, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε στο ευρωπαικά βραβευμένο πειραματικό προτζεκτ του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Τα μέλη του Πράσινου Κινήματος, παρακολούθησαν ημερίδες και συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης όπου υπήρξαν πραγματικά σημαντικές εισηγήσεις, τόσο για την κυκλική οικονομία όσο και για τις νέες πράσινες τεχνολογίες. Ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δώσουμε στην συζήτηση που έγινε για τις Πράσινες Προμήθειες, εκεί όπου ο πρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης έκανε τη δική του παρέμβαση, σε μία συζήτηση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και εισηγήθηκαν ο πρόεδρος της ένωσης γενικών γραμματέων Ελλάδος Μιχάλης Χρηστάκης και ο πρώην δήμαρχος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Χαρδαλιάς.

Την αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος, εκτός από τον πρόεδρο Κώστα Καλογράνη, αποτέλεσαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, Θανάσης Ακρίβος, Νίκος Παπαδάκης, Γιάννης Μακρής, Βαγγέλης Θεοδώρου, Ρια Ακριβου, Μαρια Μπαζούκη η οργανωτική υπεύθυνη νοτίου τομέα Αττικής Γεωργία Βαμβακερού, η συντονίστρια Μοσχάτου- Ταύρου Αναστασία Δημητρίου και το μελος μας Κυριακη Βαμβακερού, όπου μεταξύ άλλων επισκεφτηκαν και το Δικτυο Πολεων με Λίμνες.

Ο Κώστας Καλογράνης, έδωσε και σχετική συνέντευξη στο myOTA.gr,  το οποίο παρουσίαζε live streaming τις εργασίες της έκθεσης, φιλοξενώντας τις απόψεις πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών. Στην συνεντευξη του μίλησε για μπλε και πρασινη οικονομία, για τις δυνατότητες της κυκλικής οικονομίας αλλά και για τα νέα δεδομένα της κοινωνικής οικονομίας.

Πράσινο Κίνημα 

Παίρνουμε Θέση — Η πολιτική στην πράξη.