Με «άρωμα γυναίκας» το ψηφοδέλτιο του Θ. Ακρίβου,

με τα πρώτα ονόματα  υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Καρδίτσας

Με τρεις δυναμικές και δραστήριες γυναίκες, εμπλουτίστηκε το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Θανάση Ακρίβου, για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. Η Αθηνά Καραμήτρου, η Κλαούντια Μιράντα (Claudia Miranda) και η Κατερίνα Βάλλα είναι τα τρία πρώτα ονόματα, υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Θεσσαλίας, που δίνονται στη δημοσιότητα, από τον Πράσινο Κίνημα, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές Β΄ βαθμού  του 2019.

Η ανακοίνωση των ονομάτων, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Θανάση Ακρίβο, έγινε στο πλαίσιο της πρόσφατης περιοδείας του, σε Λάρισα και Καρδίτσα, στην οποία συνοδευόταν από τον Συμπρόεδρο του Πράσινου Κινήματος, Κώστα Καλογράνη και άλλα στελέχη της Θεσσαλίας.

 

Οι τρεις υποψήφιες, διακρίνονται για την οικολογική συνείδηση και το ενδιαφέρον τους για την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου τους, με έμφαση στην ιδιαίτερη φύση και τον πολιτισμό του και δηλώνουν πανέτοιμες να αγωνιστούν για να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα και αδυναμίες, με πρόταγμα τον σεβασμό στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Αθηνά Καραμήτρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα, είναι μητέρα τριών αγοριών και σύζυγος του Παναγιώτη Καρρόπουλου. Είναι συνταξιούχος στρατιωτικός, καλή γνώστρια θεμάτων οργάνωσης και διοίκησης, επικοινωνιακή, και μαχητική. Είναι οπαδός του Ζωοφιλικού Κινήματος.

Η Κλαούντια Μιράντα (Claudia Miranda), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιταλία, όπου και σπούδασε Βιολογία. Ζει εδώ και 35 χρόνια στην Καρδίτσα, που είναι πλέον η δεύτερη πατρίδα της. Με την ιδιότητα της Βιολόγου – Ιχθυολόγου εργάστηκε στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Καρδίτσας και είναι πολύ καλή γνώστρια

των θεμάτων διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της φιλολόγου Μαριάννας Διαμαντή και του πρωταθλητή τένις της Παραολυμπιακής Ομάδας κα 6 φορές Πανελληνιονίκη, Στέφανου Διαμαντή. Είναι εργατική, δυναμική και δραστήρια κι έχει αγωνιστεί για το αναπηρικό κίνημα και τα δικαιώματα των ΑμεΑ .

Η νεαρή κοινωνική επιστήμονας, Κατερίνα Βάλλα, από τη νεολαία του Πράσινου Κινήματος, είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου. Κατάγεται από τα Κανάλια Καρδίτσας, όπου και γεννήθηκε και μοιράζεται τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη γενέτειρά της. Οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο, με ολιστική αντιμετώπιση της οικολογικές κρίσης,  για τις επόμενες γενιές, με επίκεντρο την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Θανάσης Ακρίβος, δήλωσε σχετικά:

«Είναι τιμή μου που συμπορεύονται μαζί μου,  τρεις αξιόλογες κυρίες, που η κάθε μία έχει να προσφέρει τις δικές της γνώσεις και ικανότητες, στον αγώνα μου για τη διεκδίκηση του θώκου της περιφέρειας Θεσσαλίας και τις ευχαριστώ θερμά. Συνεχίζουμε δυναμικά και σύντομα θα ανακοινώσουμε και νέους υποψηφίους!».

 

 

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ