Τον Ποντιακό Ελληνισμό τίμησε το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού με τίτλο … “Παμποντιακόν Πανούρ 2018 ‘s σα Σούρμενα. 96 χρόνια ταφικό έθιμο στα Σούρμενα “. Τιμήσαμε τον Ποντιακό Ελληνισμό και Πολιτισμό , τις παραδόσεις μας και ταυτόχρονα μιλήσαμε με εκατοντάδες κόσμο για το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος παρακολούθησε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις όλες τις ημέρες. Τα εξαιρετικά πολιτιστικά δρώμενα από τους Ποντιακούς Συλλόγους όλης της χώρας, το ταφικό έθιμο την Κυριακή το πρωί το οποίο λαμβάνει χώρα για 96 συναπτά χρόνια, το καταπληκτικό μουσείο ποντιακής παράδοσης, όπου υπογράψαμε στο βιβλίο επισκεπτών επισημαίνοντας την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει.

Παράλληλα, στο περίπτερο του Πράσινου Κινήματος , συνομιλήσαμε με πολύ κόσμο, για ζητήματα που αφορούν την οικολογική ατζέντα, κάναμε κουβέντα με πολλούς φιλόζωους και αναφερθήκαμε στο ιδρυτικό μας συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Μαΐου στο Περιστέρι.

Στις εκδηλώσεις έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κωστας Καλογράνης, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Θανάσης Ακρίβος, Γιάννης Μακρής, Βαγγέλης Θεοδώρου, Λουκάς Τουμαζάτος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης και Αγγελική Μπουρμπούλη αντίστοιχα και τα μέλη του κόμματος Κατερίνα Στέφου και Μιχάλης Μπούρας

Βρισκόμαστε στη βάση με τον απλό κόσμο και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη