Συνέντευξη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής με το Πράσινο Κίνημα στον Επικοινωνία 94FM

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αποτελεί μείζων πρόβλημα για όλη τη Χώρα γενικά και ακόμα πιο μείζων για την Αττική ειδικότερα, όπως δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, με το Πράσινο Κίνημα, κ. Νίκος Παπαδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».
«Στόχος της παράταξής μας, της Αττικής Πράσινη Περιφέρεια, είναι η είσοδος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Προσωπικά πιστεύω πως θα είμαστε σίγουρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης, ο οποίος παράλληλα πρόσθεσε ότι οι πράσινες πολιτικές και το πράσινο κίνημα είναι το μέλλον στη Χώρα μας.
Ο ίδιος δήλωσε υπέρ της απλής αναλογικής, καθώς πρόκειται για μία υποψηφιότητα που υποστηρίζεται από τον νεοσύστατο κομματικό φορέα του Πράσινου Κινήματος, βασικός στόχος του οποίου είναι να εδραιωθεί στην κοινωνία.
«Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ξεχωριστά ψηφοδέλτια στην Περιφέρεια Αττικής και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και 20 δημοτικές κινήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οπωσδήποτε η απλή αναλογική μας ευνοεί τα μέγιστα», ήταν τα λόγια του Νίκου Παπαδάκη.
Ιδιαίτερη αναφορά, εξάλλου, έκανε ο κ. Παπαδάκης στο θέμα της ανακύκλωσης και στην πρόταση της παράταξής του, η οποία είναι υπέρ της διαλογής στην πηγή, της επαναχρησιμοποίησης και της δημιουργίας 3.000 αυτοχρηματοδοτούμενων θέσεων εργασίας μέσω της κυκλικής οικονομίας.