Αναπτύσσει δυναμική η παράταξη “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια”

Αθ. Ακρίβος

Στην τελική ευθεία για τις προσεχείς εκλογές έχει μπει η Περιφερειακή Παράταξη “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια”, με επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Θανάση Ακρίβο.
Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της παράταξης που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα, πραγματοποίησε μία σειρά από συναντήσεις τις προηγούμενες ημέρες, με στελέχη του Συνδυασμού, στους Νομούς Μαγνησίας και Καρδίτσας όπου και ολοκλήρωσε την κατάρτιση του ψηφοδελτίου για αυτές τις περιοχές.
Ενώ και για τους Νομούς Λάρισας και Τρικάλων απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ανακοινώσεις.
Ο κ. Θανάσης Ακρίβος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που έχει η “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια” και το “Πράσινο Κίνημα” στην ευρύτερη περιοχή.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Θανάσης Ακρίβος τόνισε χαρακτηριστικά: “Το Πράσινο Κίνημα δυναμώνει με όραμα και ρεαλισμό για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα της Κλιματικής Αλλαγής, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της μόλυνσης των υδάτων. Είμαστε εδώ και ρίχνουμε όλο μας το βάρος στην αναβάθμιση της ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος. Έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Θεσσαλίας: από τα σκουπίδια με την διαλογή στην πηγή, με δημιουργία θέσεων εργασίας, μέχρι την προστασία των αδέσποτων ζώων.


“Κλείσαμε” το ψηφοδέλτιό μας για τους Νομούς Μαγνησίας και Καρδίτσας και πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε και τους υποψηφίους μας στους Νομούς Λάρισας και Τρικάλων. Πρόκειται για ικανά και άξια πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν, πιστά στις αρχές και τις αξίες του Πράσινου Κινήματος και τους ευχαριστώ δημόσια για αυτό.
Εύχομαι να έχουμε έναν καλό προεκλογικό αγώνα και είμαι σίγουρος πως θα ανταμειφθούμε στις κάλπες.”