Η πλούσια δράση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που συνεργάζεται με τον υπ. Δήμαρχο Σ. Νάνο

Τους τομείς που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του περιγράφει στην πρόσφατη δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης, κ. Γιάννης Δελής.
Ο κ. Δελής, με πλούσια δράση στα κοινά, ένωσε τις δυνάμεις του ως επικεφαλής της παράταξης “Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη”, που στηρίζεται από το Πράσινο Κίνημα, με την ανεξάρτητη – υπερκομματική παράταξη “Πολιτεία Πολιτών”, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Μεταμόρφωσης, κ. Σάββα Νάνο.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Δελή έχει ως εξής: “Ύστερα από 25 χρόνια ενεργής ενασχόλησης με τα κοινά στην Αυτοδιοίκηση στον Δήμο Μεταμόρφωσης και την Περιφέρεια αλλά και στην κεντρική πολιτική σκηνή αποφάσισα πρώτη φορά να κατέβω ως υποψήφιος στην πόλη μας διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μας.
Στην αρχή ως υποψήφιος Δήμαρχος, μετά βλέποντας ότι μόνος δεν μπορείς να καταφέρεις να αλλάξεις την πόλη σου, έβαλα στην άκρη τα εγώ και με δημοκρατικές διαδικασίες αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Πολιτεία Πολιτών και υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Νάνο.
Σκοπός μου είναι να προσφέρω την γνώση μου και την όρεξη μου για δουλειά προσφέροντας στο περιβάλλον και την αύξηση του πρασίνου την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων τον αθλητισμό και την ανταποδοτική ανακύκλωση που με τα πράσινα σημεία θα ενισχύσει την τοπική οικονομία τους επαγγελματίες και τους πολίτες μέσω της κάρτας ανακύκλωσης δημότη, και το κυριότερο θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας.
Με τους περισσότερους συνυποψηφίους μου όλων των παρατάξεων έχουμε δώσει κοινούς αγώνες για προβλήματα της Μεταμόρφωσης που δεν βρήκαν λύση.
Με την βοήθεια σας ή παρουσία μου στο Δημοτικό συμβούλιο θέλει να προσφέρει στην Μεταμόρφωση και όχι να μηδενίσει.”