Μία πολύ σημαντική προεκλογική εξέλιξη σημειώθηκε στο Δήμο Φυλής, καθώς αποφασίστηκε η συνεργασία της παράταξης “Φυλή Πράσινη Πόλη”, με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ντούρο, με την παράταξη “ΑλλάΖουμε” που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας.
Οι δύο παρατάξεις ήρθαν σε συμφωνία για κοινή κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Ρούσσα.
Πρόκειται για μία συνεργασία που ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητα του κ. Ρούσσα και η οποία αποδεικνύει στην πράξη την προγραμματική θέση του Πράσινου Κινήματος για συνεργασίες σε επίπεδο Αρχών.


Για τη συνεργασία αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής, κ. Χρήστος Ρούσσας δήλωσε: «Όταν ο στόχος είναι κοινός τότε η συνεργασία είναι εύκολη. Ο κοινός μας στόχος είναι ένας Δήμος φιλικός κι αλληλέγγυος. Επιθυμούμε έναν Δήμο που θα εγγυάται την ισοπολιτεία και ισονομία. Έναν Δήμο με διαφάνεια, αξιοκρατία, πραγματική αυτοτέλεια και ανεξαρτησία. Έναν Δήμο που θα εργαστεί για τον πολίτη, επειδή σέβεται και δίνει προτεραιότητα στον πολίτη. Για αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μαζί με τους πολίτες της Φυλής να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα».


Από την πλευρά του, ο κ. Νίκος Ντούρος δήλωσε: “Αποδεικνύουμε ότι μας ενδιαφέρει το καλό του Δήμου μας και για αυτό προχωρήσαμε σε αυτή τη συνεργασία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους κατοίκους της Φυλής. Τους θέλουμε δίπλα μας.”