Ανοιχτό κάλεσμα προς τους Αθηναίους και τις Αθηναίες να στηρίξουν ενεργά τη δημοτική παράταξη του Πράσινου Κινήματος, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει με όσο το δυνατόν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους την επομένη των εκλογών, απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Καψής, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Όσοι μας στηρίξουν θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους πουλήσω ούτε εγώ, ούτε ασφαλώς η παράταξή μας», δεσμεύτηκε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής.

Ο ίδιος αφού αναφέρθηκε στην πλούσια αυτοδιοικητική του πορεία, καθώς μετράει 3 θητείες στο Δήμο Αθηναίων και 2 στην Περιφέρεια Αττικής, ομολόγησε ότι οφείλει την πολιτική του ύπαρξη αποκλειστικά και μόνο στους πολίτες.

Επιπλέον, ο κ. Καψής τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς όπως είπε η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της, θα συναινέσει και θα συνεργαστεί προς όφελος των Αθηναίων όπου απαιτηθεί και θα καταψηφίζει ό,τι θεωρεί ότι υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους.

«Ο απερχόμενος δήμαρχος έχοντας θητεύσει σε δύσκολους καιρούς είναι αλήθεια για την Αυτοδιοίκηση, δεν αφήνει πίσω του κάποιο σημαντικό έργο. Πρωτίστως, όπως αποδεικνύεται, τον ενδιέφερε μόνο το μέλλον της πολιτικής του καριέρας», σχολίασε για τον απερχόμενο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο υποψήφιος του Πράσινου Κινήματος.

Ταυτόχρονα δήλωσε την κάθετη διαφωνία του με τη δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για τη διαχείριση της υπηρεσίας καθαριότητας… «Είμαι απολύτως αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση αυτής της ζωτικότατης υπηρεσίας του δήμου μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Καψής υποστήριξε ότι βασική προτεραιότητα της παράταξής του είναι να συμβάλει στην αύξηση, τη διατήρηση και τη φροντίδα του πρασίνου και των κοινόχρηστων χώρων της Πρωτεύουσας.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καψή στο παρακάτω link: