Το Πράσινο Κίνημα στέκεται δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο

Το Πράσινο Κίνημα δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται δίπλα στον Χρήστο Βοσκόπουλο, που διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο της Καισαριανής.

Οι θέσεις της παράταξης «Καισαριανή Τώρα» είναι τόσο δομημένες και συγγενείς με τις θέσεις του κόμματος που έκαναν αυτονόητη την στήριξη του Χρήστου Βοσκόπουλου και του Συνδυασμού του.

Για αυτό άλλωστε συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο και η «Πράσινη» υποψήφια Ιωάννα Μιχαλοπούλου, η οποία έχει να παρουσιάσει σημαντικό έργο στα θέματα οικολογικού ενδιαφέροντος και γενικότερα.

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος είναι επιτυχημένος Αρχιτέκτονας με διατριβές στην χωροταξία και το περιβάλλον και ταυτίζονται οι ιδέες του και της παράταξης του με αυτές του Πράσινου Κινήματος.

Σε δηλώσεις του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Γιάννης Μακρής, μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον κ. Βοσκόπουλο, παρουσία της κας Μιχαλοπούλου, δήλωσε: «Η «Καισαριανή Τώρα» είναι μία παράταξη με δομημένες προτάσεις, για την καθαριότητα, τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες, το πράσινο και τον πολιτισμό. Δηλαδή, «ταιριάζει» απόλυτα με τα όσα πρεσβεύει το κόμμα μας».